Testimonials & Photo Gallery

Testimonials Young Engineers

Melle vond het geweldig. Hij heeft genoten van het bouwen, het spelen en de groep. Bedankt voor de inspirerende begeleiding!

— Frank– Zomerkamp 2019 Utrecht

Dimar vond het heel leuk op kamp. Hij vond alles leuk; bouwen, buitenspelen en vooral ook de leuke vriendjes. De knakworstjes ook niet vergeten ?. Dimar wilde in eerste instantie eerst voor een dag om te proberen. Hij vond het leuk en wilde nog een dag.  Na de tweede dag wist hij zeker dat hij aan alle vier dagen zou deelnemen. Bedankt voor de flexibiliteit. Dimar kiest z’n leraren uit voor zijn vrijetijdsactiviteiten. Hij voelde zich prettig bij jullie.
De laatste dag had hij veel te vertellen in de auto ” we gingen samenbouwen en soms ging er iets mis of dan viel iets tijdens het uitproberen,  dan lagen we allemaal in een deuk”. Ik zag het al helemaal voor me, de lol die hij met andere jongens beleefde.
Bedankt voor de leuke dagen. Wellicht tot de volgende zomer.
–Esmy – Zomerkamp 2016 Rotterdam

 

“Onze zoon kwam heel enthousiast terug van de eerste dag Lego-kamp. ‘Mag ik volgend jaar weer op Lego-kamp?’ Na vier dagen wist hij het zeker: in de herfstvakantie weer, en ook als verjaardagspartijtje én volgend jaar weer. Dus jullie zijn nog niet van ons af!”
— Bianca uit Haarlem

 

Mijn zoontje (7) had het zo naar zijn zin op het legokamp, dat hij in de auto niet wachten kon. Hij zweerde dat ik een langere weg genomen had. “Mam, zijn we er nou al?! Hoe lang nog?!”
Hij kwam er elke dag met veel enthousiasme vandaan en ging thuis verder met bouwen. Geweldig hoe E2 Young Engineers hem enthousiast heeft gemaakt over het bouwen van bewegende modellen. Inmiddels hebben we een lego motor-setje en nog wat onderdelen besteld en we wachten op informatie over nog meer leuke programma’s van e2 Young Engineers.
-Monique uit Amsterdam

 

Fotogallerij Young Engineers Utrecht