Leraar wetenschap en technieklessen met Lego®

Kom jij ons team versterken?

Young Engineers wil kinderen enthousiast maken voor technologie en wetenschap en ze uitdagen om probleemoplossend en creatief te denken. e² Young Engineers biedt hiervoor een geweldig leuk lesprogramma, vol Educatie en Entertainment.

Vind jij het leuk om met kinderen te werken en ben jij enthousiast om ze op een spelende manier iets bij te brengen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste freelance/deeltijd medewerkers die zelfstandig lessen, workshops en feestjes kunnen verzorgen aan kinderen in de basisschool leeftijd.

Met behulp van gemotoriseerde technisch LEGO hebben we een superleuk lesprogramma in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Tijdens onze LEGO clubs krijgen kinderen een korte theoretische uitleg. Daarna gaan ze zelf aan de slag om een LEGO model te bouwen. Daarin zien ze de zojuist opgedane kennis terug in de praktijk.

Als instructeur bereid je elke les goed voor aan de hand van ons handboek zodat je het wetenschappelijke principe uit kunt leggen. Tijdens de les help je kinderen met het bouwen en verbeteren van hun modellen, stimuleer je het oplossend nadenken, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van je leerlingen

Je ziet de educatieve kracht van LEGO® en je bent nieuwsgierig geïnteresseerd in techniek. Je krijgt van ons een 3 daagse training om je LEGO bouwvaardigheden en je wetenschappelijke en technische kennis up to date te krijgen zodat je de Bricks Challenge lessen vol vertrouwen kunt geven.

Onze lessen vinden tijdens- en na schooltijd plaats. De uren zijn dus verdeeld over de hele week. Het liefst zetten we je elke dag een paar uur in. Ook ben je inzetbaar voor lessen tijdens schooltijd of in het weekend voor workshops of feestjes.

Wat verwachten we:

  • Je hebt passie voor het uitdagen en begeleiden van kinderen en maakt van iedere les een feestje (ervaring met lesgeven is een voordeel.)
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto.
  • Je woont in Utrecht en omgeving.
  • Je kunt minimaal 10 uur per week, ’s ochtends en ’s middags, werken op verschillende locaties in de regio.
  • Je bent flexibel inzetbaar, eventueel ook in de weekenden.
  • Je draagt zorg voor de beschikbaar gestelde materialen.
  • Je bent per direct beschikbaar.

Soort dienstverband: Freelance/ZZP

Ben jij de juiste kandidaat? Stuur ons je CV en je motivatiebrief naar a.k@youngeng.nl.

Heb je nog vragen? Bel naar: 0624506311