Online cursus LEGO® Playmachines

UPDATE 13 mei; Vanwege het succes van de eerste online cursusreeks, gaan we in juni en juli opnieuw met de Playmachines aan de slag! Op dinsdag, en vrijdag van 15.30 – 16.30 uur en woensdag van 17.00 – 18.00 uur. We gaan dan een uur lang Lego® machines bouwen en leren over coole dingen!  

Al vaak kregen we de vraag of onze sorteerbak te bestellen is zodat de kinderen van onze clubs ook thuis van die leuke technische modellen kunnen maken. Eindelijk kan dat!

                                   
                                     

We hebben Lego geselecteerd en een leuk doosje samengesteld waarmee je thuis gemotoriseerde machines kunt bouwen. We hebben een aantal nieuwe modellen ontwikkeld met verschillende technische aspecten die we tijdens online lessen zullen aanbieden.

Hoe werkt het?

Via het online formulier meld je je aan voor de club van vijf online lessen. Je ontvangt een bericht van inschrijving en een factuur. Na betaling van het cursusgeld ontvang je het setje Lego inclusief een Lego motortje en batterijhouder en de benodigde technische Lego onderdelen thuis.

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. Je moet dus wel van te voren zorgen dat je je hebt aangemeld bij Zoom, dit is gratis. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je graag. We werken met groepjes van maximaal 12 deelnemers.

De lessen beginnen zoals je van ons gewend bent met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en filmpjes. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Opruimen hoeft niet tijdens de les, je hebt alle tijd om thuis verder te spelen met je model. Voor de volgende les moet natuurlijk alles weer beschikbaar zijn in je doos om aan de slag te gaan met een nieuw model.

Aanmelden!

Het cursusprogramma Playmachines bestaat uit vijf online lessen en de benodigde LEGO® met daarbij een LEGO power functions medium motor en batterijhouder (exclusief 6 AA batterijen)*. De materialen worden door jullie gekocht van ons en mogen jullie dus ook houden!

Wat: Cursusprogramma Playmachines
Wie: kinderen van 7 t/m 10 jaar (en voor kinderen van 6 jaar die nu in groep 3 zitten)
Waar: In je eigen huis 🙂 via ZOOM
Dag en tijd: Dinsdag en Vrijdag van 15:30 tot 16:30 Woensdag van 17.00 – 18.00 uur
Data: Dinsdag: 09, 16, 23 en 30 juni. Woensdag: 10, 17 en 24 juni en 1 juli. Vrijdag: 26 juni, 03, 10 17 juli .

Kosten: €119,- (4 lessen + materialen)

Online cursus Programma Playmachines juni

    Ik wil graag deelnemen aan de cursus op:
  • 4 online lessen van ons nieuwe Playmachines programma. Dit is inclusief alle benodigde materialen. Na betaling van de factuur, wordt het materiaal verstuurd/bezorgd.
    Prijs: 119,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Young Engineers mag gemaakte foto’s en video’s gebruiken voor informatieve of promotionele doeleinden van de organisatie.

Probeer ook

Bricks Challenge Herfstvakantie 2020

Utrecht Natuurlijk