LEGO® Vakantie bouwdagen

Vanwege de corona maatregelen zien onze vakantiekampen er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren. De groepen zijn kleiner en de kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben een Protocol opgesteld om alles goed te laten verlopen. 

Tijdens onze vakantiebouwdagen gaan de kinderen aan de slag met de Young Engineers Bouwkits vol met technisch Lego®. Er is veel tijd om te experimenteren en te spelen.

Je kunt meerdere dagen komen of een enkele dag, elke dag is weer anders.

De jonge wetenschappers zetten diverse gemotoriseerde LEGO® modellen in elkaar. Kinderen bouwen zelfstandig maar er kan ook gewerkt worden in teamverband om grotere en complexere bouwwerken te maken.

Getrainde instructeurs

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door onze instructeurs. Voor ons Bricks Challenge programma hebben we plaats voor maximaal 25 kinderen, Voor Robo Bricks en Algo Play zijn er maximaal 16 kinderen. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen.

 

LEGO programmeerdagen

Dit jaar hebben we ook LEGO programmeerdagen. Je kan kiezen uit Algo Play en/of Robo Bricks. Tijdens de Algo Play/Robo Bricks gaan we behalve bouwen ook leren de beginselen van programmeren. Tijdens de Algo Play doen we dat met Algobrix codeerblokken en tijdens de de Robo Bricks doen we dat met een tablet en het programma LEGO-We-Do. Je kunt los aan een programmeerdag of een Bricks Challenge deelnemen maar je kunt ook combineren.