Home / Bricks Challenge / VOL! Bricks Challenge LEGO Klassieke Mechanica in Palet in Maarssen

VOL! Bricks Challenge LEGO Klassieke Mechanica in Palet in Maarssen

lego enrichment galilegotech
Tijdens de cursus krijgen de kinderen wekelijks een nieuwe uitdaging aangeboden. Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg over onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer. Hoe werkt een wasmachine?’, ‘Hoe komt het dat een hijskraan zo veel kan tillen?’, ‘Waar haalt een boor zijn snelheid en kracht vandaan?’, dit en nog veel meer komt aan bod in deze serie lessen.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

De kinderen verbreden spelenderwijs hun kennis en ontwikkelen creativiteit, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht, inventiviteit, communicatieve vaardigheden en nog veel meer op een uitdagende en unieke manier.

Ook geschikt wanneer uw kind eerder heeft  meegedaan aan onze Bricks Challenge lessen! We zorgen voor genoeg uitdaging en nieuwe bouwmodellen.

 • Bricks Challenge thema Transport , LEGO® cursus van 8 lessen
 • Basisschool Palet in Maarssen, Buitenweg 310, 3602 ZK Maarssen
 • Voor kinderen van 6 (groep 3) tot en met 11 jaar
 • Maandag van 14.15 – 15.30 uur
 • Data: 14 jan, 21 jan, 28 jan, 4 feb, 11 feb, 18 feb, 4 mrt en 11 mrt
 • Prijs: € 108,-

Meer informatie over de Bricks Challenge

Schrijf je nu in:

Inschrijving Bricks Challenge cursus Young Engineers - Basisschool 't Palet - 2 april

 • 8 lessen op dinsdags van 14.15 - 15.30 uur waarin telkens een wetenschappelijk onderwerp wordt behandeld en een bijbehorend LEGO model gebouwd gaat worden
  Prijs: 108,00 € Aantal:
 • Mocht je na de eerste les besluiten niet door te gaan dan krijg je het volledige inschrijf bedrag van ons retour. De cursus gaat definitief door bij 10 inschrijvingen.
 • 0,00 €
 • Young Engineers mag gemaakte foto’s en video’s gebruiken voor informatieve of promotionele doeleinden van de organisatie.

Probeer ook

Wetenschap&Techniek lessen op de basisschool Windroos 10 mei

Tijdens de cursus krijgen de kinderen wekelijks een nieuwe uitdaging aangeboden. De kinderen werken zelfstandig …